RESTAURANT CALLA’S IS OP ZOEK NAAR NIEUW TALENT!

Zijn de woorden gedreven, ambitie en passie kenmerkend voor jou? 
Lijkt een mooie werkplek in deze allure stad je helemaal het einde en ben je op zoek naar de juiste gastronomische werkplek? Wij zijn een luxe restaurant en al jaren in het bezit van 1 Michelinster.
Wil je werken op topniveau, het beste uit je zelf halen en je grenzen continue blijven verleggen? 
Solliciteer dan naar de verschillende openstaande functies bij Calla’s.

 

ASSISTENT SOMMELIER

Na maître Bianca Fellinger ben jij als assistent-sommelier dé persoon van het bedieningsteam. Met jouw passie voor gastronomie en wijn, gedrevenheid en enthousiasme voor het vak, draag je bij aan de ultieme beleving van onze gast. Naast de dagelijkse service, geef je wijn advies aan de gasten, ga je voor de perfecte wijn spijs combinatie en ben je medeverantwoordelijk voor het beheer en het aanvullen van de wijnkaart en wijnvoorraad.

Als assistent sommelier ben je niet alleen representatief, maar ook een gastheer/-vrouw pur sang.

 

ZELFSTANDIG WERKEND GASTHEER/-VROUW of CHEF DE RANG

Als gastheer/-vrouw of chef de rang ben je onderdeel van onze jonge bedieningsteam onder leiding van Bianca Fellinger. Je hebt passie, toewijding en voldoende vakkennis om te functioneren op sterrenniveau. Met jouw organisatorische vermogen en ervaring ben je verantwoordelijk voor de service, houdt je de tijdsplanning tijdens de service scherp in de gaten en zorg je ervoor dat het de gasten aan niets hoeft te ontbreken.

 

RUNNER

Wil jij naast je studie werken, dan is de flexibele functie van runner iets voor jou. Naast jouw representativiteit, ontvang je onze gasten vol enthousiasme en train je armen en benen met het lopen van de dienbladen.

Interesse in een van bovenstaande functies, mail je CV naar info@restaurantcallas.nl