Vanaf donderDAG 11 april serveren wij een nieuw menu.
From Thursday April 11 we will serve a new menu.
Allure menu
€ 95
Noordzeekrab met asperge, brandnetel en magnolia
North Sea crab with asparagus, stinging nettle and magnolia
*
Zonnevis met Chantenay wortel en Grenobloise saus
John Dory with Chantenay carrot and Grenobloise sauce
*
Kalfshaas met lavas, daslook en morilles jus
Veal tenderloin with lovage, wild garlic and morel gravy
*
Japanse cheesecake met aardbei, sinaasappel en getoaste brioche ijs
Japanese cheesecake with strawberry, orange and toasted brioche ice cream
PRESTIGE menu
€ 140
Gebrande Kingfish met Gordal olijf, Piel de Sapo meloen en mierikswortel
Torched Kingfish with Gordal olive, Piel de Sapo melon and horseradish
*
Joguet Spéciales oester met kropsla, groene aardbei en Perle Imperial kaviaar
Joguet Spéciales oyster with lettuce, green strawberry and Perle Imperial caviar
*
Groenten en kruiden uit eigen tuin Laantje Voorham met prei hollandaise
Vegetables and herbs from our own garden Laantje Voorham with leek hollandaise
*
Asperge met kreeft, Jamon Iberico Bellota, grapefruit en gerookte botersaus
Asparagus with lobster, Jamon Iberico Bellota, grapefruit and smoked butter sauce
*
Hollands lam met hummus, courgette en jus met geroosterde komkommer
Dutch lamb with hummus, zucchini and gravy with roasted cucumber
*
Royal Briard kaas met Silver Needle thee en authentieke kruiden ijs
Royal Briard cheese with Silver Needle tea and authentic herbal ice cream
*
Rabarber met roos, meringue en chocolade Ecuador White 35%
Rhubarb with rose, meringue and chocolate Ecuador White 35%
U kunt onze menu’s uitsluitend per tafel bestellen
Onze gerechten kunnen allergenen bevatten die niet benoemd worden. Meldt uw allergie/eet-voorkeur bij uw reservering.
Indien er voor ons een restrictie is, nemen wij contact met u op om dit te bespreken.