Vanaf donderDAG 11 april serveren wij een nieuw menu.

From Thursday April 11 we will serve a new menu.


Allure menu 

€ 95

Noordzeekrab met asperge, brandnetel en magnolia

North Sea crab with asparagus, stinging nettle and magnolia

*

Zonnevis met Chantenay wortel en Grenobloise saus

John Dory with Chantenay carrot and Grenobloise sauce

*

Kalfshaas met lavas, daslook en morilles jus

Veal tenderloin with lovage, wild garlic and morel gravy

*

Japanse cheesecake met aardbei, sinaasappel en getoaste brioche ijs

Japanese cheesecake with strawberry, orange and toasted brioche ice cream


PRESTIGE menu 

€ 140 

Gebrande Kingfish met Gordal olijf, Piel de Sapo meloen en mierikswortel

Torched Kingfish with Gordal olive, Piel de Sapo melon and horseradish

*

Joguet Spéciales oester met kropsla, groene aardbei en Perle Imperial kaviaar

Joguet Spéciales oyster with lettuce, green strawberry and Perle Imperial caviar

*

Groenten en kruiden uit eigen tuin Laantje Voorham met prei hollandaise

Vegetables and herbs from our own garden Laantje Voorham with leek hollandaise

*

Asperge met kreeft, Jamon Iberico Bellota, grapefruit en gerookte botersaus

Asparagus with lobster, Jamon Iberico Bellota, grapefruit and smoked butter sauce

*

Hollands lam met hummus, courgette en jus met geroosterde komkommer

Dutch lamb with hummus, zucchini and gravy with roasted cucumber

*

Royal Briard kaas met Silver Needle thee en authentieke kruiden ijs

Royal Briard cheese with Silver Needle tea and authentic herbal ice cream

*

Rabarber met roos, meringue en chocolade Ecuador White 35%

Rhubarb with rose, meringue and chocolate Ecuador White 35%


U kunt onze menu’s uitsluitend per tafel bestellen

Onze gerechten kunnen allergenen bevatten die niet benoemd worden. Meldt uw allergie/eet-voorkeur bij uw reservering.

Indien er voor ons een restrictie is, nemen wij contact met u op om dit te bespreken.