ALLURE MENU

Yellowtail Kingfish met gemarineerde venkel, kaffir limoen en kokos vinaigrette

πŸŽ„

Licht gerookte Schotse zalm met vichyssoise en haringkuit

πŸŽ„

Romige kreeftensoep met gezouten citroen en dragon

πŸŽ„

Gebraiseerde kalfssukade met rode kool, aardappelmousseline en rode wijnsaus met batakbes

πŸŽ„

Tartelette met frangipane, seizoensfruit en Zwitserse room

πŸŽ„

Nougat met hazelnoot praline en Macaron met vanille crème


PRESTIGE MENU

Yellowtail Kingfish met gemarineerde venkel, kaffir limoen en kokos vinaigrette

πŸŽ„

MarbrΓ© van eendenlever en hert met zoete ui, kruidensalade en aceto balsamico

πŸŽ„

Gegrilde tarbot met bloemkool, truffel en kreeftensaus

πŸŽ„

Gebraden ossenhaas met pomme pavΓ©, kruidenzwam en vleesjus met voatsiperifery peper

πŸŽ„

Pure chocolade cilinder met krokante wafel, dulce de leche, appel en specerijen saus

πŸŽ„

Nougat met hazelnoot praline en Macaron met vanille crème


VEGETARISCH MENU

Ingelegde rettich met gemarineerde venkel, kaffir limoen en kokos vinaigrette

πŸŽ„

Radijsachtige met little gem, basmatirijst en karnemelk dille vinaigrette

πŸŽ„

Romige topinamboersoep met kastanje champignons, tonkaboon en truffel

πŸŽ„

Gerookte sjalot met pomme pave, koolrabi, artisjok en maple verjus saus

πŸŽ„

Tartelette met frangipane, seizoensfruit en Zwitserse room

πŸŽ„

Nougat met hazelnoot praline en Macaron met vanille crème